pondělí 4. července 2016

MISSISSIPPI 16'

MISSISSIPI BBÁL 16'

Krátkou vzpomínkou se ještě musím vrátit k letošnímu spolkovému MISSISSIPPI BBÁLu, jehož již devatenáctý ročník uspořádán byl WELMISTRY PSPŠ v pátek 17.června opět na Presidentské chatě a opět PBF ...tedy ProBlahoFšech.

Více foto Z D E
Stejně jako v letech minulých se ze „starosti co dát“ vyklubala pěkná tombola, když jako hlavní cena dominoval „fungl“ nový velociped. Právoplatnost a směroplatnost jak „Sobů“ tak „Losů“ , jakožto též platných „vstupních“ poukázek stvrzena byla spolkovým „štemplem“ a ku přivítání „spolkových“ hostů (možné je i hostí) připraven byl „šnaps“ ve čřtyřnásobné sortě - viz foto

Při prvních tónech zahájení BBÁLU doslova vpochodovala ke všeobecnému veselí do sálu dvacetičlená skupina známých „warnsdorfských fabrikanů“. Během večera též sehrána byla i nejedna šachová partie. „…a že s jakým výsledkem?“ - ale to není vůbec důležité.

K BBÁLu se vracíme ještě fotodokumentací – viz klik pod fotkou.

A tak se můžeme již začít těšit na ten ročník dvacátý, který proběhne opět v červnu, opět na Presidentské chatě. A tak na shledanou na jubilejním 20. MISSISSIPPI v roce 2017.


Za WELMISTRY PSPŠ
W.Milan ChdlP

Žádné komentáře:

Okomentovat